AKTUÁLNĚ

Protože to vypadá, že chladné počasí neumožní našim mandloním do soboty vykvést, musíme se o to více postarat o další oblíbený cíl turistů - naši rozhlednu uprostřed sadů!

Přátelé, naše slavnosti - letos poprvé pojaté jako foodfestival se vším, co k tomu patří - nám už klepou na dveře. Poslední týden příprav proto patří schůzkám s našimi partnery, dolaďování detailů a ověřování všech možných i nemožných scénářů.

V rubrice GASTROZÓNA se podívejte na nabídku našich čtyř spolupracujících podniků - Culinary Club, Amande Restaurant, Sborovna Pub a Formanka, kteří si pro vás přímo na náměstí připravili opravdu zajímavě znějící mandlové pochoutky.

O nejlepší mandlový dezert zabojují soutěžící při Slavnostech mandloní a vína v Hustopečích. Chcete se také zapojit? Stačí, když přinesete moučník s mandlemi v den konání akce.Ty potom ohodnotí odborná porota v čele se známým šéfkuchařem Petrem Erinem Kováčem.